Belediye Sitesi
  • Şirin Beldemiz : Halfeli
  • Haber Başlık : Belediye Başkan Vekilimiz- Kaymakam Sn: Lütfullah GÖKTAŞ ın Mezarlık Ziyareti
  • Haber Konu : Belediye Başkan Vekilimiz- Kaymakam Sn: Lütfullah GÖKTAŞ ın Mezarlık Ziyareti
  • Haber Tarih : 26.07.2020
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Belediye Başkan Vekilimiz- Kaymakam Sn: Lütfullah GÖKTAŞ ın Mezarlık Ziyareti;

Belediye Başkan Vekilimiz- Kaymakam Sn: Lütfullah GÖKTAŞ, göreve başladığı ilk günden itibaren belediyenin birçok tesislerinde yaptığı incelemeler arasında, belde mezarlığında incelemede bulunarak; ilgili birimden brifing aldıktan sonra belde mezarlığındaki namazgahların üzerindeki çatıların eski ve ekonomik ömürlerini tamamlandıklarını, olası aşırı rüzgar yada bir fırtınada can ve mal kaybı acısından tehlike arz ettiğini, namazgahların sökülerek, yerine daha dayanıklı çelik konstrüksiyonla namazgah çatıların yapılması talimatını verdi.
Belediye Başkan Vekilimiz-Kaymakam Sn. Lütfullah GÖKTAŞ ın talimatı üzerine hareket geçen ilgili birim eski namazgah çatılarını yenileyerek çelik konstrüksiyonla iki adet yeni namazgah çatısı ve yaklaşık 180 m2 kamelya gölgelik olarak yapımı tamamladı ve kurban bayramı öncesi vatandaşların hizmetine sunuldu.

Lütfullah GÖKTAŞ
Kaymakam