29 Mayıs 2021

Kaymakam/Belediye Başkan V. Sayın Lütfullah GÖKTAŞ Halfeli Belde Merkezinde Yapılan Asfalt Çalışmasını yerinde inceledi. Halfeli Belde Belediye Başkan V. Sayın Lütfullah GÖKTAŞ belediye olarak yol asfaltlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.Beldede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Halfeli Belediye Başkan V. GÖKTAŞ'' Belediye perrsonelimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir.Alt yapısı tamamlanan belde merkezinde asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.Bu sıkıntılı süreçte ve çalışma sahalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen belde halkına teşekkürlerimi iletiyorum. Belde merkezindeki asfalt çalışmamızı en kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın konforlu bir ulaşım yapabilmeleri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.Yolumuz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun'' dedi.