02 Kasım 2020

Halfeli'de Kayyumla Gelen Doğalgaz Sevinci.

Halfeli'de Doğalgaz İçin Alt Yapı Çalışmalarına Başlandı.

Halfeli'de Kayyumla Gelen Doğalgaz Sevinci.

Belediye Başkan Vekilimiz-Kaymakam Sn. Lütfullah GÖKTAŞ’ın özel girişimi ile beldemizin  Cumhuriyet caddesi ve Belediye caddesinde yapılmakta olan Doğalgaz şebeke hattı kazı çalışmalarının 1. Etabını oluşturan 1200 m’lik yaklaşık 120 adet abonenin bağlantısının yapılacağı çalışmaların olduğu  alanda incelemeler yapan Kaymakam-Bld. Bşk V. Sn. Lütfullah GÖKTAŞ,Türk Telekom’un fiber optik altyapı çalışmasının eş zamanlı olarak devam edeceğini ifade etti. GÖKTAŞ aynı zamanda incelemelerde bulunduğu esnada şu ifadelere yer verdi ; ‘’ Altyapı çalışmaları zor ve meşakkatli işler olmakla birlikte çevreyede toz ve çamur şeklinde rahatsızlık veren, yapıldıktan sonra da göze gözükmeyen işlerdir.Ancak alt yapı sağlam olduğunda, yapılması gerekenler yapıldığında belde halkının da daha konforlu bir hayat sürdürdüğünü görürüz. Altyapı çalışmaları tamamlandığında üstyapı çalışmamız devam edecektir. Üstyapı çalışmalarımızda tamamlandığında Halfeli Beldemizin şehircilik açısından çehresi değişecektir. Bizler bugüne kadar günlük işlerle uğraşmadık. Yaptığımız ve yapacağımız köklü işlerle belde halkına kalıcı hizmet etmeyi şiar edindik. Belde halkımızın bu gibi hizmetlere ihtiyaçları vardır. Bizler bu hizmetler için buradayız ve çalışmalarımız devam edecektir.’’ diyerek sözlerine son verdi.