20 Temmuz 2021

Belediye Başkan Vekilimiz-Kaymakam Sn. Lütfullah GÖKTAŞ'ın "Kurban Bayramı" Mesajı;

Belediye Başkan Vekilimiz-Kaymakam Sn. Lütfullah GÖKTAŞ'ın

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Hepimiz için büyük önem taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bayram günleri, sevme sevindirme günleridir. Bu sevinci ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz vatandaşlarımızla, Şehit aileleri ve Gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum.

Bu duygular içerisinde, vatanı için canlarını veren Şehit ailelerinin, kahraman Gazilerimizin, yetimlerimizin, onlara her zaman sahip çıkan aziz milletimizin, kıymetli Halfelili hemşehrilerimiz ve çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.

Lütfullah GÖKTAŞ

Kaymakam-Belediye Başkan V.