14 Mayıs 2020

Kaymakam- Halfeli Belde Belediye Başkan V. Lütfullah GÖKTAŞ’tan Belde Esnaflarına Coronavirüs (Covid - 19) Denetimi

Kaymakam Sayın GÖKTAŞ Coronavirüs (Covid - 19) tedbirleri kapsamında İlçemiz esnaflarını denetleyerek, esnaflara bilgilendirme yaptı.

Kaymakam-Bld. Bşk. V.  Sayın Lütfullah GÖKTAŞ, Merkez İlçe Jandarma Komutan V. Yüzbaşı Deniz KURT, Merkez  Karakol Komutanı Yücel ÇEVİK ile birlikte Coronavirüs (Covid - 19) tedbirlerine yönelik yaptığı denetlemelerde özellikle vatandaşlarımızın yoğun alışverişte bulunduğu kahvehaneler, market ve manavları denetleyerek, çalışanların ve vatandaşların sosyal mesafe kuralına uyulması yönünde uyması gereken kuralların bilgilendirmesini yaparak, temizlik ve hijyene son derece dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.