18 Mart 2021

Belediyemiz 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106’ncı Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkan V.-Kaymakam Sn. Lütfullah GÖKTAŞ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106’ncı Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Belediye Başkan V.- Kaymakam Sayın Lütfullah GÖKTAŞ Mesajında:

“Türk ve Dünya tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, tarihte eşine az rastlanır kahramanlık destanlarından biridir.
İmkânsızlıklar içinde çok büyük fedakârlıklar ile kazanılan bu zafer bizlere gurur, cesaret ve kendine güven duygusu vermiş, şartlar ne kadar zor olursa olsun millet olarak neleri başarabileceğimizi göstermiştir. Bugün bizlere düşen görev; atalarımızın bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatarak, bölünmez bütünlüğümüzü, birlik ve beraberliğimizi korumak, milli değerlerimize sahip çıkarak, bizden sonraki nesillere emanet etmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 106. yıl dönümünde, Anadolu'nun sonsuza kadar Türk vatanı olmasını sağlayan destansı zaferin kahramanlarını, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, gazilerimizi minnetle yad ediyor, hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz"