30 Nisan 2020

Halfeli Belediye Başkan Vekili Sn.Lütfullah GÖKTAŞ'ın 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Halfeli Belediye Başkan Vekili Sn.Lütfullah GÖKTAŞ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İnsan kaynağının temel dinamiği olan emek, hayatımızdaki en onurlu değerlerin başında gelmektedir. İş ve emek işçilerimizin zor şartlar altında verdiği haklı mücadelelerinin ve elde ettikleri kazanımların önemli bir ürünüdür.

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz. Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs Çok büyük anlam ifade etmektedir.

1 Mayıs’ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi dileğiyle; Başta kurumumuzda görev yapan işçilerimizin olmak üzere, ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük emek veren tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

Lütfullah GÖKTAŞ

Kaymakam