24 Mayıs 2020

Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Lütfullah GÖKTAŞ’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Halfeli Belediye Başkan Vekili Sn.Lütfullah GÖKTAŞ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Lütfullah GÖKTAŞ’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Ramazan Bayramı’nı daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

Bu yıl idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı Önceki yıllardaki bayramlardan farklılık arz etmektedir. Bu bayram korona virüs sebebiyle her bir vatandaşımızın evlerinde kalmaları, bayramlaşmalarını telefonla yapmaları ve virüs tedbirlerini her zamankinden daha sıkı bir şekilde uygulamaları gereken bir bayram olmalı.

Asırlardan beri birlik ve dirlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Ramazan Bayram’ının da millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı Allah’tan temenni ediyorum.

Sevgi ve saygılar sunuyorum.

Lütfullah GÖKTAŞ

Kaymakam