20 Temmuz 2021

Sn.Kaymakamımız/Belediye Başkan V. Lütfullah GÖKTAŞ Kurban Bayramı Münasebetiyle Şehit Ailelerine Ziyarette Bulundu.

Sn.Kaymakamımız/Belediye Başkan V. Lütfullah GÖKTAŞ Kurban Bayramı dolayısıyla Aziz Şehitlerimizin Kabirlerini ziyaret etti.

Daha sonra Halfeli Belde Merkezinde ikamet eden Parim ailesini ziyaret eden Kaymakamımız, Devletimizin Şehit Ailelerinin her zaman yanında olduğunu ifade etti. Şehit ailelerinin Ülkemize  birer emanet olduğunun altını çizen Kaymakamımız Sayın Lütfullah GÖKTAŞ Devlet olarak şehit ailelerinin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek bayramlarını kutladı.