25 Nisan 2021

Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Kaymakam Lütfullah GÖKTAŞ’ın talimatı ile belediyemizin sınırları içerisinde sivrisinek yumurtasına (Larvasit) karşı mücadele başlatıldı. Sıcaklığın artması ile birlikte üremeye başlayan sivrisinek ve karasinek larvalarının oluşumunu engellemek amacıyla tüm tahliye kanalları, larva üretimi olabilecek alanlarda ULV Sisleme Aracı ile ilaçlama Çalışması yapıldı.Bu ilaçlama çalışmasında çevreye uyumlu,Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) Önerdiği protokol çerçevesinde biyolojik ilaçlar kullanarak ilaçlama yapılmaktadır.