13 Nisan 2021

BELDEMİZDE SICAK ASFALT VE KİLİTLİ PARKE YAPIM, BAKIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

Belde genelindeyol  çalışmalarına aralıksız devam eden Belediyemiz,her gün plan ve program dahilinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara güvenli ve kaliteli ulaşım hizmeti sunmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan GÖKTAŞ: "Özveriyle Çalışıyoruz"

Halfeli halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu dile getiren Halfeli Belediye Başkan Vekili Sayın GÖKTAŞ ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini kaydederek; "Beldemize daha iyi hizmet sunabilmek için özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Asfalt döküm işleminin yapılabilmesi için beldemizde gerçekleştirilen yol kazı çalışmalarının yanında çevre düzenleme çalışmalarına da önem verdiklerinin altını çizen Başkan GÖKTAŞ; ‘’Ulaşımda belde halkının sorun yaşamaması için ilçe merkezinde yol yapım, bakım, onarım ve asfalt çalışmalarımızı plan dahilinde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de anında değerlendirerek çözüme kavuşturuyoruz. Belde halkının ihtiyaçlarına çözüm üretiyor olmak ve memnuniyetlerini görmek bizim için en büyük mutluluktur. Halfeli Belediyesi olarak belde merkezinde yol kazı çalışmalarının ardından sıcak asfalt ve kilitli parke taşı çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.