13 Mayıs 2021

Halfeli Belediye Başkan V./Karakoyunlu Kaymakamı Lütfullah GÖKTAŞ Ramazan Bayramı nedeni ile Halfeli Beldesinde Şehit ailesi ziyaretinde bulundu.

Halfeli Belediye Başkan V./Karakoyunlu  Kaymakamı Lütfullah GÖKTAŞ Ramazan Bayramı nedeni ile Halfeli Beldesinde  Şehit ailesi ziyaretinde bulundu.

AKDENİZ AİLESİNE ZİYARET

Karakoyunlu  Kaymakamı Lütfullah GÖKTAŞ beraberinde Iğdır Merkez İlçe Karakol  Komutanı ile  birlikte Iğdır ilimize bağlı Halfeli beldesinde ikamet eden  Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Ahmet AKDENİZ ve ailesine ziyarette bulunup, mübarek ramazan bayramını kutladı. Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette aile  fertleri tarafından karşılanan Kaymakam GÖKTAŞ ve beraberindekiler Akdeniz   ailesinin Ramazan Bayramını kutladılar.