12 Mayıs 2021

Belediye Başkan Vekilimiz-Kaymakam Sayın Lütfullah GÖKTAŞ'ın Ramazan Bayram Mesajı

Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularımızın, en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği müstesna günlerdir. Bu bayram, tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan Korona Salgını (Covid-19) nedeniyle, zor şartlardan geçiyoruz. Bu zorlu süreçte devletimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin alınan tedbirlere uyumu sayesinde, sağlıklı ve daha güzel günlere ulaşacağımıza inancım tamdır. Ancak buna rağmen bayramın neşesini, huzurunu ve mutluluğunu hanelerimizden eksik etmeyelim.

Bu vesileyle başta ülkemiz için canını feda etmiş şehitlerimizin ailelerinin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim."