15 Eylül 2020

Kaymakam/Belediye Başkan V.Lütfullah GÖKTAŞ, Abdulcabbar Parin ilkokulu ziyaretinde bulundu.

Kaymakam/Belediye Başkan V.Lütfullah GÖKTAŞ, Halfeli Beldesinde bulunan Abdulcabbar Parin ilkokuluna ziyarette bulundu.

Kaymakam/Belediye Başkan V.Lütfullah GÖKTAŞ,  Abdulcabbar Parin ilkokulu ziyaretinde bulundu.

Kaymakamımız-Belediye Başkan V. GÖKTAŞ ‘Belediye olarak beldemizin Özvatan mahallesinde  bulunan Abdulcabbar parin ilkokulunun idarecileri ile görüşerek okul için   gerekli  bakım ve onarım malzemelerini temin edeceğini dile getirdi. Aynı zamanda GÖKTAŞ, ‘’Yeni Eğitim-Öğretim yılı başlamadan beldemizdeki tüm okullarımızın genel onarım ve bakımını bitirerek eğitim-öğretime hazır hale getireceğiz. Beldemizdeki  eğitim düzeyinin yükseltilmesi ve çocuklarımızın başarıya ulaşmalarını sağlamak; kaliteli eğitimle birlikte güzel ve bakımlı okullarda eğitimlerini sürdürmek için elimizden gelen her fedakarlığı yapacağız’’ dedi.