31 Ağustos 2021

Kaymakam/Belediye Başkan V. Lütfullah GÖKTAŞ'ın Konya'nın Sarayönü İlçe Kaymakamlığı görevine atanması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Sayın Lütfullah GÖKTAŞ  yaptığı veda konuşmasında: “ Beldede bir buçuk yıla yakın  süreyle görev yaptığını, Halfeli halkını çok sevdiğini, görev yaptığı süre boyunca kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber  beldede uyum içerisinde hizmet etmeye çalıştığını,gönüllerin birlikte olduğu yerde vedalar olmaz diyerek benim gönlüm Halfelide kaldı, Halfelide yaşayacak,Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte  Halfelide yaşayan hemşehrilerimiz  için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim' dedi.
Yemekten sonra toplu şekilde hatıra fotoğrafı çekildi.