03 Kasım 2020

Belediye Başkan V.- Kaymakam Sayın Lütfullah GÖKTAŞ’ın özel girişimleriyle beldemiz fiber optik internete kavuşuyor.

Belediye Başkan V. - Kaymakam Sayın Lütfullah GÖKTAŞ’ın özel girişimleriyle beldemiz fiber optik internete kavuşuyor.

Belediye Başkan V. -  Kaymakam Sayın Lütfullah GÖKTAŞ’ın özel girişimiyle gerçekleştirilen Fiber İnternet altyapı çalışması devam ediyor.

Halfeli Beldesinde yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Sayın GÖKTAŞ;  Beldemizde yüksek hızlı internet çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini belirterek, projenin tamamlanmasıyla birlikte beldemizde internetsiz evin kalmayacağını dile getirdi.

Halfeli beldesinde yapılan Fiber Kent projesi 3.500 metre kazı çalışmasıyla devam etmektedir. Bu vesile ile Belediye Başkan V.-Kaymakam GÖKTAŞ; yeni fiber internet hattımızın bütün belde halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.