01 Eylül 2021

Değerli çalışma arkadaşlarım ve Halfelili hemşehrilerim,

2020 yılı Mart ayında başlamış olduğum Halfeli  Belediye Başkan Vekilliği  görevimden Mülki İdare Amirleri atama kararnamesiyle Konya ili Sarayönü ilçesine atanmış olduğumdan dolayı ayrılıyorum.

Halfeli'de göreve başladığımız ilk günden bu yana Devletimizin emrinde, Milletimizin hizmetinde olarak elimizden gelenin en iyisini yapma, Belediye olarak beldemizde birlik ve beraberliği sağlama gayreti içerisinde olduk. İki işi beraber yürüttüğümüz dönem içerisinde sabah işe belediyeden başlarken, mesaiyi akşam kaymakamlıkta bitirdik.

Yaklaşık 1,5 yıldır halka hizmet anlayışıyla çalışarak beldemizde yatırımlara, hizmetlere, yeniliklere hep birlikte imza attık. Bu süre zarfında desteklerini ve sevgilerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.

Sevgili Halfelili hemşehrilerim, görev yaptığım süre içerisinde gösterdiğiniz sevgi ve güvenden dolayı her birinize en içten teşekkürlerimi sunar, her zaman Halfeli'nin hemşehrisi olmaktan gurur duyacağımı bilmenizi isterim.

Umarım herşey gönlünüzce olur.

Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum.

Allah’a ısmarladık, hoşçakalın…