10 Kasım 2020

Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Kaymakam Lütfullah GÖKTAŞ Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 82.Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Kaymakam  GÖKTAŞ mesajında; “Cumhuriyetin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 82.yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar sahip olunan değerlerin kıymetinin bilindiği, eşsiz bir eser olan Cumhuriyetin erdemlerini hayatımızda etkin kılmamız gerektiğini hatırlatan bir gündür. Aziz Milletimiz hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilkelerini, aziz hatırasını unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bağımsızlık Savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk, sonsuza kadar Milletimizin gönlünde yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 10 Kasım 1938 günü ebediyete uğurladığımız Cumhuriyet'imizin kurucusu, Büyük Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, canlarını ülkemiz için feda eden tüm kahramanlarımızı bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Lütfullah GÖKTAŞ

Kaymakam